<s id="89flf"><samp id="89flf"><blockquote id="89flf"></blockquote></samp></s>
<tbody id="89flf"><noscript id="89flf"></noscript></tbody>
<tbody id="89flf"><pre id="89flf"></pre></tbody>

<rp id="89flf"><acronym id="89flf"><input id="89flf"></input></acronym></rp>
 • TENTANG KAMI

  Kilang getah Xingtai ditubuhkan pada tahun 1962. Ia pada asalnya adalah sebuah syarikat milik kerajaan negeri. Pada tahun 2001, ia telah disusun semula menjadi sebuah syarikat koperasi saham bersama. Ia meliputi kawasan lebih daripada 40,000 meter persegi dan kawasan bangunan 26,000 meter persegi. Aset tetap 110 juta yuan, 200 pekerja berdaftar, 50 kakitangan profesional dan teknikal. Produk utama kilang kami adalah: cincin pengedap getah paip, roller getah, poliuretana dan produk getah lain. Dengan instrumen ujian dan pemeriksaan lanjutan dan pusat penyelidikan teknologi kejuruteraan getah khas, ia telah membentuk model perniagaan sehenti yang mengintegrasikan R &amp; D, pengeluaran dan jualan. Ia adalah pengilang profesional cincin pengedap siri paip di China. Antaranya, cincin pengedap getah untuk bekalan air dan paip saliran dibangunkan dan dihasilkan pada tahun 1985, yang dipadankan dengan paip besi mulur, dijual kepada semua wilayah, perbandaran dan kawasan autonomi di seluruh negara, dan dieksport ke amerika syarikat, kanada, Brazil, singapura, Timur tengah dan negara-negara dan wilayah lain. Ia diiktiraf secara meluas dalam industri yang sama. Katil bayi dan produk poliuretana juga telah memenangi pujian daripada pelanggan untuk kualiti tinggi mereka, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang baik.

  melihat lebih banyak

  BERITA

  Cadangan untuk penggunaan cincin meterai getah berbentuk O untuk injap keselamatan

  Injap keselamatan adalah aksesori keselamatan yang sangat diperlukan untuk pelbagai dandang, kapal tekanan dan saluran paip tekanan, dan digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang seperti petroleum, industri kimia, stesen janakuasa, metalurgi, kuasa nuklear, dan pertahanan negara.


  Pengenalan kepada kelebihan dan sifat geseran cincin kelabu berputar

  Cincin pengedap sepaksi adalah komponen yang dibangunkan pada awal 1970-an. Selepas bertahun-tahun penggunaan dan pengesahan, ia digunakan secara meluas dalam peranti pengedap gerakan balas silinder hidraulik tekanan sederhana dan tinggi.


  Apakah piawaian cincin pengedap?

  Menurut bahan, cincin pengedap boleh dibahagikan kepada cincin pengedap getah nitril, cincin pengedap getah asli, cincin pengedap getah neoprena, cincin pengedap getah EPDM, cincin pengedap getah nitril hidrogenasi, cincin pengedap silikon, cincin pengedap getah fluorin, gelung silikon getah fluorin silikon. Standard cincin pengedap adalah diameter dalaman ID * diameter wayar CS.


  Masalah pengeluaran yang mungkin dan menyebabkan analisis silikon O-cincin

  Silikon O-ring adalah cincin getah yang diperbuat daripada gel silika dengan keratan rentas bulat. Kerana keratan rentas berbentuk O, ia dipanggil O-ring silikon. Ia telah digunakan secara meluas dalam alat mesin, kapal, kereta, dan penerbangan. Peralatan aeroangkasa, jentera metalurgi, jentera kimia, jentera kejuruteraan, jentera pembinaan, jentera perlombongan, jentera petroleum, jentera plastik, jentera pertanian, dan pelbagai instrumen dan meter.


  melihat lebih banyak

  亚洲AV无码AV在线播放,亚洲欧美国产制服图片区,国产亚洲精品精品2020,日本韩国三级aⅴ在线观看
  <s id="89flf"><samp id="89flf"><blockquote id="89flf"></blockquote></samp></s>
  <tbody id="89flf"><noscript id="89flf"></noscript></tbody>
  <tbody id="89flf"><pre id="89flf"></pre></tbody>

  <rp id="89flf"><acronym id="89flf"><input id="89flf"></input></acronym></rp>